Catering – The Good Food

Catering

Onze catering mogelijkheden

Met veel cateringervaring en uitstekend personeel is Restaurant The Good Food de ideale cateraar in de omgeving van Utrecht. We realiseren catering op maat voor iedere gelegenheid, met verse producten en voor een eerlijke prijs.

Bij Restaurant The Good Food heeft u de mogelijkheid om uw eigen catering arrangement samen te stellen. Een van onze de Singapore of Indo buffetten, of toch liever een walking diner op locatie. Wij denken graag mee met uw wensen en komen dan met een uniek arrangement of buffet voor u. Wilt u uw arrangement graag compleet maken met een drank arrangement , dat kunnen wij natuurlijk ook voor u regelen! Voor u hebben we een aantal samengestelde arrangementen in petto, mocht u liever iets anders willen, neem dan contact met ons en wij stellen hem samen met u. 

 

Buffet

Streetfood is hip, lekker en zeker een trend tegenwoordig. Maar echte streetfood gerechten worden gemaakt door een chef-kok uit Azië. Het geweldige gevoel van buiten eten en met iedereen bij kletsen is dan ook de ideale setting voor een catering. Samen genieten van veel verschillende gerechten, maar vooral de ter plekke bereide gerechten. Liever een foodtruck op locatie? Dat is ook zeker mogelijk! Wij hebben een eigen foodtruck.

Walking Diner

Wilt u iets anders dan een buffet op uw speciale gelegenheid? Wij bieden een walking diner aan op locatie. De gerechten worden op locatie uitgeserveerd aan de gasten. Ons walking diner bestaat uit een 4-gangendiner. Ook kunt u kiezen voor een 5-gangendiner indien u dit wenst. 

Lunch

Ben je op zoek naar smakelijke en vers bereidde catering in Utrecht? Wij van restaurant The Good Food bereiden voor jou en jouw collega’s heerlijke broodjes, salades en echte Streetfood snacks zodat jullie na de lunch weer volle gang aan de slag kunnen. Wij denken graag mee en houden rekening met specifieke dieet- en allergiewensen en/of eet-momenten.

High Tea

Wil jij een High Tea doen op locatie ? Wij bieden een verzorgde High Tea aan met alles erop en eraan. Wij zorgen voor thee, sandwiches, hartigheden en zoetigheden

Barbecue

Geniet van een compleet verzorgde barbecue op externe locatie! De perfecte barbecue kenmerkt zich haar echte vlees en heerlijke grill kunsten. Bij Restaurant The Good Food doen we er alles aan om zo’n bijzondere barbecue beleving op locatie te verzorgen. Eet je liever vegetarisch of wil je halal vlees? Bij restaurant The Good Food is dit allemaal mogelijk!

Wij houden rekening met specifieke dieet- en allergiewensen en/of eetmomenten.

Groepsaanvragen restaurant

Buiten de mogelijkheden voor catering op locatie, bieden wij ook diverse mogelijkheden voor in ons restaurant. Zo kunt u onder andere terecht met een groep terecht voor een lunch, diner, high tea, buffet, borrel en feest. 

Verhuur faciliteiten

Voor uw catering heeft u wellicht meer servies en benodigdheden nodig, die u niet standaard in huis heeft. Bij ons kunt u buiten uw catering ook een aantal faciliteiten huren voor tijdens uw gelegenheid. 

Van aanvraag tot levering

Via de website kunt u vrijblijvend een aanvraag plaatsen voor uw catering. Mocht u een aanvraag willen doen voor een groep in ons restaurant, dan is dat ook zeker mogelijk. Uw aanvraag kunt u doen bij elke catering mogelijkheid. Mocht u iets anders willen, neem dan contact met ons op via de mail en wij zorgen samen met u voor een ander arrangement. Mocht u opmerkingen hebben of een vraag, stel die dan gerust bij het kopje opmerking tijdens uw aanvraag. 

Wij zullen na het ontvangen van de aanvraag, altijd nog even contact met uw opnemen om alles door te bespreken.

Bij het leveren van de catering, zorgen wij dat alles voor u klaar staat en u nergens over na hoeft te denken. Na de catering halen wij alle spullen bij u op zodat u niet over vuil hoeft na te denken.