Diner – The Good Food

Diner

Streetfood diner bij restaurant The Good Food

The Good Food is een streetfood restaurant waar u in een gezellige ambiance kan genieten van heerlijke wisselende wereldse gerechten vanuit alle windstreken. We koken met verse ingrediënten en werken samen met lokale leveranciers waarbij duurzaamheid hoog in het vaandel staat.

Voor ons diner zijn wij geopend van dinsdag tot en met zondag. Onze keuken is open van 17:00 tot 21:30. Bij The Good Food kunt u genieten van heerlijke dinergerechten van onze uitgebreide dinerkaart.

Ons streetfood concept
Onze gerechtjes zijn kleiner dan dat u normaal gewend bent. Ons concept is shared dining, het is daarom aan te raden te gerechtjes te delen en van alles wat te proeven, maar u kunt uiteraard ook ieder voor zich bestellen. Zo komt ongeveer 3 à 4 gerechtjes overeenkomt met een normaal hoofdgerecht.

Bent u gewend om te dineren met een voor-, hoofd-, en nagerecht dan komt u wellicht op meer gerechtjes.
Wij adviseren per ronde één gerechtje per persoon te bestellen, dan merkt u vanzelf wanneer u genoeg gerechtjes op heeft.

Tip: Onze warme gerechten zijn wat kruidiger van smaak (niet pittig). Het is aan te raden deze bijvoorbeeld als derde gerecht te bestellen, omdat deze de smaak van andere gerechten kunnen beïnvloeden.

Dineren met een groep?
Ben je met 7 personen of meer, dan kunt u contact opnemen met ons restaurant voor een mogelijke groepsmenu. Heb je speciale dieetwensen,  allergieën of andere vragen? Je kan het restaurant altijd bereiken op 030-8880958.

Klik hier voor onze “a la carte diner” kaart

Ons onbeperkt concept
Als u kiest voor de Tasting Experience (onbeperkt eten) dan kunt u 2,5 uur lang gerechten bestellen van de onbeperkt kaart. Hiervoor wordt een vaste prijs gehanteerd van €34,50.

Bij deze prijs is exclusief drank en desserts. Als u gebruik maakt van het onbeperkt concept dan kunt u 1 gerecht per ronde per persoon bestellen. Wij komen nadat u het gerecht heeft genuttigd weer langs voor de volgende ronde. Ook serveren wij gezien onze prijsstelling alleen kraanwater bij een fles wijn.

Klik hier voor onze “onbeperkt diner” kaart