Groepsmogelijkheden restaurant – The Good Food

Groepsmogelijkheden restaurant

  • Home
  • Groepsmogelijkheden restaurant

Onze restaurant mogelijkheden

Met veel cateringervaring en uitstekend personeel is Restaurant The Good Food de ideale cateraar in de omgeving van Utrecht. We realiseren catering op maat voor iedere gelegenheid, met verse producten en voor een eerlijke prijs.

Bij Restaurant The Good Food heeft u de mogelijkheid om uw eigen catering arrangement samen te stellen. Een van onze de Singapore of Indo buffetten, of toch liever een walking diner op locatie. Wij denken graag mee met uw wensen en komen dan met een uniek arrangement of buffet voor u. Wilt u uw arrangement graag compleet maken met een drank arrangement , dat kunnen wij natuurlijk ook voor u regelen! Voor u hebben we een aantal samengestelde arrangementen in petto, mocht u liever iets anders willen, neem dan contact met ons en wij stellen hem samen met u. 

 

Restaurant buffet
foto tafel TGF

Streetfood is hip, lekker en zeker een trend tegenwoordig. Maar echte streetfood gerechten worden gemaakt door een chef-kok uit Azië. Het geweldige gevoel van buiten eten en met iedereen bij kletsen is dan ook de ideale setting voor een catering. Samen genieten van veel verschillende gerechten, maar vooral de ter plekke bereide gerechten. Liever een foodtruck op locatie? Dat is ook zeker mogelijk! Wij hebben een eigen foodtruck.

Restaurant borrel en receptie
Kerst tafel

Iets te vieren met familie, vrienden of collega’s? In ons sfeervolle restaurant kunt u gezellig een borrel organiseren in een eigen ruimte. Onze aparte ruimte is geschikt voor in totaal 80 personen. 

Voor de borrel hebben wij een aantal arrangementen samengesteld. Elk arrangement kan uitgebreid worden indien u dit wenst. 

Groepsdiner

Wilt u iets anders dan een buffet op uw speciale gelegenheid? Wij bieden een walking diner aan op locatie. De gerechten worden op locatie uitgeserveerd aan de gasten. Ons walking diner bestaat uit een 4-gangendiner. Ook kunt u kiezen voor een 5-gangendiner indien u dit wenst. 

High Tea

Ben je op zoek naar een gezellig middagje kletsen onder het genot van een heerlijke High Tea? Wij bieden een verzorgde High Tea met alles erop en eraan. Wij zorgen voor thee, sandwiches, hartigheden en zoetigheden!

Zakelijk vergaderen

De Business Lounge is geschikt voor 40 personen om uw zakelijke vergadering te houden. De Business Lounge is multifunctioneel en zeer geschikt voor diverse partijen. Zo bieden wij een 4-uurs en een 8 uurarrangement aan. 

Lunch

Ben je op zoek naar smakelijke en vers bereidde catering in Utrecht? Wij van restaurant The Good Food bereiden voor jou en jouw collega’s heerlijke broodjes, salades en echte Streetfood snacks zodat jullie na de lunch weer volle gang aan de slag kunnen. Wij denken graag mee en houden rekening met specifieke dieet- en allergiewensen en/of eet-momenten.

Van aanvraag tot levering

Via de website kunt u vrijblijvend een aanvraag plaatsen voor uw catering. Mocht u een aanvraag willen doen voor een groep in ons restaurant, dan is dat ook zeker mogelijk. Uw aanvraag kunt u doen bij elke catering mogelijkheid. Mocht u iets anders willen, neem dan contact met ons op via de mail en wij zorgen samen met u voor een ander arrangement. Mocht u opmerkingen hebben of een vraag, stel die dan gerust bij het kopje opmerking tijdens uw aanvraag. 

Wij zullen na het ontvangen van de aanvraag, altijd nog even contact met uw opnemen om alles door te bespreken.

Bij het leveren van de catering, zorgen wij dat alles voor u klaar staat en u nergens over na hoeft te denken. Na de catering halen wij alle spullen bij u op zodat u niet over vuil hoeft na te denken.