Ons verhaal – The Good Food
Ons verhaal

Wij zijn The Good Food

Hallo

Wij zijn The Good Food

PERSCONFERENTIE UPDATE - RESTAURANT THE GOOD FOOD

Wegens de ontwikkelingen rond het Coronavirus hebben we helaas te horen gekregen dat wij tot 20:00 open mogen. Wat vinden wij dit erg! 😞

Maar wees niet getreurd want we gaan door! Er zullen een aantal aanpassingen zijn voor ons restaurant, lees die hieronder:

Onze lunch zal open blijven van 12:00 tot 15:00 uur; Ons diner vervroegen we van 16:00 tot 19:30 uur; Onze bingo avond die was gepland op 21 november gaat door, maar vervroegen we van 15:00 tot 20:00.

Thuisbezorgd en afhalen blijven we aanbieden; High Tea bij ons is mogelijk van 12:00 tot 16:00;

Wij hopen dat wij jullie op deze manier de service kunnen bieden die u verwacht. Hopelijk blijven wij jullie zien in ons restaurant, alleen dan op een eerder tijdstip! Tot snel and keep strong 💪.

Wij zullen onze gasten die al gereserveerd hadden, persoonlijk benaderen om de reservering indien gewenst te vervroegen.

The Good Food is een streetfood restaurant waar u in een gezellige ambiance kan genieten van heerlijke wisselende wereldse gerechten vanuit alle windstreken. We koken met verse ingrediënten en werken samen met lokale leveranciers waarbij duurzaamheid hoog in het vaandel staat.

Het restaurant is gevestigd in het prachtige pittoreske dorpje Vreeswijk (Nieuwegein) en voorzien van terras aan het water met een uniek uitzicht op de Kolk.

Niet alleen de menukaart is toegankelijk en bevat voor een ieder wat wils. Ook het restaurant zelf is zo opgezet dat aan alle aspecten is gedacht. Zo kunt u als familie heerlijk tafelen terwijl de kinderen zich in de gemonitorde speelkamer vermaken. Maar ook kunt u terecht voor uw zakenlunch of diner in de Business Lounge, die van alle benodigde gemakken is voorzien.

Vanuit welke benadering u onze horecagelegenheid ook bezoekt, wij zullen u vol passie en plezier een gezellige geslaagde (maal)tijd toereiken!

“Good Food for a Good Mood”