Werken bij – The Good Food
Vacatures

Werken bij The Good Food

Vacatures The Good Food

Als echte horeca professional bij The Good Food, kan je rekenen op een aantrekkelijke en gezellige baan. Zo kom je buiten de mooie historische locatie in Vreeswijk te werken in een heel ambitieus, gezellig en hard werkend team. Van restaurant, naar catering en zelfs evenementen. Lijkt het je leuk om onderdeel te worden van dit team en er samen voor te zorgen dat de gasten in ons restaurant vaker terug willen komen?

Laat het ons weten via onderstaand sollicitatieformulier of stuur een bericht naar info@restaurantthegoodfood-restaurant.nl

Zit jouw droomfunctie er nu niet tussen? Stuur een open sollicitatie en wie weet is er toch plek voor jou! Bellen kan natuurlijk ook via 030-8880958.

Fulltime Floormanager

Samen met jouw collega’s zorgt je ervoor dat bij de The Good Food alles vlot en soepel verloopt en onze gasten de beste service ontvangen. Jij bent samen met de manager het 1eaanspreekpunt voor onze gasten en medewerkers en werkt samen met het team om uit iedere dag het beste te halen.

Zelfstandig
werkend kok

Heb jij een enorme passie voor koken en wil jij onze gasten een heerlijke lunch of diner voorschotelen?
Werken in de keuken met onze andere zelfstandig werkende kok en collega’s die samen heerlijke gerechten bereiden? Dan ben jij geschikt voor deze functie!

Parttime 
Keukenhulp

Besteed je graag je vrije tijd in de keuken van restaurant The Good Food! Kom werken als keukenhulp en assisteer onze koks bij het voorbereiden en bereiden van gerechten. Deze vacature is de ideale mogelijkheid om naast je studie, je bankrekening en plezier te vullen!

Spoelkeuken
medewerker

The Good Food is altijd op zoek naar een enthousiaste spoelkeuken medewerker die ervoor wil zorgen dat onze keuken er altijd spek en span bij staat. Ben jij degene die ons hier bij kan helpen? Dan ben jij degene die we zoeken.

Fulltime bediening medewerker

Als fulltime medewerker bediening zorg je ervoor dat onze gasten de beste gastvrijheid krijgen tijdens hun lunch of diner. Zo zal je samen met je team de bestellingen van de gasten opnemen en drankjes en gerechten serveren naar de tafel. 

Autobezorger
thuisbezorgd

Vind jij het leuk om lichamelijk werk te doen én snel bestellingen te bezorgen bij onze gasten? Ga aan de slag als bezorger bij Restaurant The Good Food! Samen zorgen we ervoor dat ook onze thuis gasten een heerlijk diner voorgeschoteld krijgen!

Open sollicitatie

Dat de functie die jou leuk lijkt er niet tussen staat, betekent niet dat wij geen baan aan jou kunnen bieden! Laat gerust jouw gegevens achter via de knop. Als je via de knop solliciteert dan stellen wij je daarnaast ook een paar korte vraagjes, zodat we al beter weten waar je in geïnteresseerd bent. Vervolgens wordt je door onze manager benaderd en gaan we samen met jou kijken of we iets passends hebben. 

Ook wanneer je zelf gewoon niet goed weet wat je het leukst lijkt, maar je wel interesse hebt in The Good Food als werkgever, nodigen wij je van harte uit om te solliciteren! 

Bijbaan bediening

Als medewerker bediening zorg je ervoor dat onze gasten de beste gastvrijheid krijgen tijdens hun lunch of diner. Zo zal je samen met je team de bestellingen van de gasten opnemen en drankjes en gerechten serveren naar de tafel.