Events – The Good Food

Events

Events The Good Food 2023

Pinksterweekend - 28 en 29 mei

Een luxe pinksterbrunch betekent een bord vol lekkere gerechtjes om samen van te genieten. 

Bij The Good Food bieden wij een brunch aan met heerlijke huisgemaakte gerechtjes. Van koud naar warm en een speciale kinder tafel met allemaal lekkere hapjes.

Kom gezellig met je vrienden en/of familie brunchen en wij zorgen ervoor dat jullie aan niets ontbreekt!

 

Bingo avond II - 11 juni

Een Bingo Night in het teken van gezelligheid en samenkomen. Kom jij gezellig een avond met vriendinnen en vrienden bingo spelen met een heerlijk diner. We spelen drie rondes met ieder drie prijzen, hiervoor zijn de bingokaarten inbegrepen. We spelen ook nog een super ronde met te gekke prijzen.

Prijzenpakket:
– Wellness pakket
– Wijnpakket
– Bierpakket
– Boottocht
– Sportauto
en nog veel meer

 

Vaderdag - 18 juni

Op zaterdag 18 juni is het weer Vaderdag! De dag dat je je vader extra kan verwennen. En hoe kan je dit beter doen dan samen gezellig te komen te dineren?

Bij The Good Food kan je in de avond genieten van een heerlijke 4-gangen diner voor maar €34,50 per persoon.

En ik kan je vertellen, het menu bevat veel vlees voor de mannen. Uiteraard als u niet van vlees houdt, kunt u een gerecht voor in de plaats krijgen. Neem dan vooral contact met ons op, wij helpen u graag verder. 

 

 

Mexican night - 16 juli

Op zondag 16 juli kunt u genieten van een heerlijk Mexicaans diner bij restaurant The Good Food! 

U kunt onbeperkt genieten van diverse hapjes voor maar €31,50! Heb jij zin in een gezellige avond, met Mexicaanse sferen en Mexicaanse huisgemaakte hapjes? Kom gezellig een avondje Mexicaans genieten bij ons in het restaurant! 

 

 

 

 

 

 

Sate Sunday - 27 augustus

Het is weer zover. Op 27 augustus organiseren wij een avond in het teken van zelfgemaakte saté en lekkere bijgerechten. Gedurende de hele avond kunt u heerlijke huisgemaakte satés en bijgerechten bestellen. 

𝗖𝗼𝗻𝗰𝗲𝗽𝘁
Voor een vast bedrag van €25,50 kunt u onbeperkt gerechten bestellen van de speciale dinerkaart. Per ronde kunt u één gerecht kiezen die vers voor u bereidt wordt op de BBQ. Buiten het menu om krijgt u ook nog een lekkere amuse van het huis bij binnenkomst.

Authentieke dag - 2 september

Informatie volgt nog.

Sushi workshop - 15 oktober

Op zondag 15 oktober organiseren wij weer een 
middagje sushi rollen! Leer hoe een sushi in elkaar zit, hoe je de beste sushirijst maakt en leer ook nog eens rollen! Hoe leuk en gezellig is dit?

Kom gezellig een middagje sushi leren rollen voor maar €35,-. En na de workshop kan je ook nog de sushi opeten in ons restaurant!

 

Sate Sunday - 19 November

Het is weer zover. Op 19 november organiseren wij een avond in het teken van zelfgemaakte saté en lekkere bijgerechten. Gedurende de hele avond kunt u heerlijke huisgemaakte satés en bijgerechten bestellen. 

𝗖𝗼𝗻𝗰𝗲𝗽𝘁
Voor een vast bedrag van €25,50 kunt u onbeperkt gerechten bestellen van de speciale dinerkaart. Per ronde kunt u één gerecht kiezen die vers voor u bereidt wordt op de BBQ. Buiten het menu om krijgt u ook nog een lekkere amuse van het huis bij binnenkomst.

Christmas Bingo - 17 december

Een Christmas Bingo Night in het teken van kerstsferen. Tijdens deze bingo avond zal het restaurant gezellig versierd zijn met kerstversiering. Kom jij gezellig een avond met vriendinnen en vrienden bingo spelen met een heerlijk diner. We spelen drie rondes met ieder drie prijzen, hiervoor zijn de bingokaarten inbegrepen. We spelen ook nog een super ronde met te gekke prijzen.

Het prijzenpakket bestaat onder andere uit:

 • Kerstpakket bestaande uit voedsel t.w.v. €50 euro 
 • Sportauto te leen voor een weekend
 • Bloemen bon van €20,- van DeStijl – Floral Design 
 • Een tapasplank 
 • Sushi workshop voor 2 personen bij Restaurant The Good Food
 • Cadeaubon van 25,- van The Good Food

4-gangen diner inclusief bingokaarten voor 3 bingorondes: €42,50 . Aanvang om 17:30 a 18:00. Om 18:15 beginnen we met het diner en de bingo. 

1e en 2e Kerstdag

Meer informatie volgt nog. 

Karaoke avond - 30 december

Heb jij zin in een gezellige avond karaoke met een hapje en een drankje? Op 30 december organiseren wij in de avond een gezellige karaoke avond. Deze avond werken we met tafels en muntjes voor uw drank en hapjes. Op elke tafel zal bij binnenkomst een bakje cassave staan.

1 muntje = €3,-

Drankjes en hapjes prijzen:

 • 1 muntje voor frisdrank en Heineken bier
 • 1,5 muntje voor speciaal bier
 • 1,5 muntje voor huiswijn
 • 1,5 muntje voor redbull
 • 3 muntjes voor mixdrank
 • 3 muntjes voor cocktail
 • 8 muntjes voor fles zoete witte wijn, merlot of chardonnay
 • 2 muntjes voor pulled chicken loempia’s
 • 2,5 muntje voor dimsum mix
 • 3 muntjes voor sushi kip of garnaal
 • 2 muntjes voor kip gyoza

Start karaoke: 21:00 tot 00:00 
Prijs entree: €5,- per persoon. 

Wil je vooraf een hapje eten? Wij hebben een speciaal karaoke 3-gangenmenu. Een 3-gangenmenu vóór maar €25,- per persoon.

 •  Gang 1: Keuze uit 6 gerechtjes (1 gerecht p.p.)
 • Gang 2: Walking diner in aparte ruimte
 • Gang 3: Dessert keuze uit blondie, cheesecake, brownie en spekkoek met een bolletje ijs.

Oudejaarsavond - 31 december

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.