Vier bij ons

Kerst
avond

Kerstavond bij The Good Food

Op zondag 24 december, de start van de feestdagen. Voor veel families is Kerst de leukste en mooiste tijd van het jaar. De hele familie komt bij elkaar en de avond draait om samenkomen, lekker eten, gezelligheid en tijd doorbrengen met je geliefden. En waar kan dat nu beter dan bij The Good Food? Een sfeervol restaurant gelegen in het midden van Nederland.

Vanaf 17:00 uur is restaurant The Good food geopend voor Kerstavond. Deze avond serveren wij onze eigen heerlijke streetfood kaart maar hebben wij ook buiten de kaart om enkele kerstspecials. Het is tenslotte kerst, lekker eten en gezelligheid komt daar bij kijken.

Parkeren kan bij ons voor de deur of om de hoek en is geheel gratis. Buiten het diner en de bingo, zal er ook gezellige muziek en entertainment plaatsvinden.

Reserveer uw tafel snel! Reserveren kan tussen 17:00 en 19:00.
Vol = Vol!

Kerst specials

Kerst is hét uitje voor jou en je familie! Om 17:00 begint de avond waarbij je kan genieten van je familie, lekker eten en echte kerstsferen. U kunt uw tafel reserveren tussen 17:00 en 19:00. 

Kinderen 
Voor de kinderen is er een hoekje waar ze kerstfilms kunnen kijken, kleurplaten, brownies kunnen bakken en spelletjes kunnen pakken.  

Specials en prijzen 
De specials van dit jaar zijn weer samengesteld door onze fantastische koks uit de keuken. Deze specials bieden een extra kersttwist aan onze eigen kaart.