Ontdek onze gerechten!

Ons Menu.

Wij bieden verschillende soorten menu’s aan! Hieronder een beschrijving van alle opties. Als u advies wilt kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen dan kijken wij even mee welk menu passend is bij uw wensen.

Streetfood!

Wij hebben streetfood uit veel verschillende streken van de wereld.
Al onze gerechten hebben een Aziatische twist.

Bekijk hier onze menu kaarten!

Elke dinsdag tot en met zondag kunt u genieten vanaf bij restaurant The Good Food van een heerlijk diner.

Ons concept is volledig gebaseerd op onze à la carte kaart. Op basis van dit menu hebben we verschillende opties waarbij u kunt kiezen uit:

Menu Opties:

À la Carte Menu

Hierbij kunt u de gerechten los bestellen en betaald u per gerecht. Uit onze ervaring komen 4 gerechten overeen met een gemiddeld hoofdgerecht. Ons advies is om per ronde één gerecht per persoon te bestellen.  De gerechten zullen worden uitgeserveerd wanneer de bereiding klaar is.

Good Mood Menu

Hierbij heeft de chef een keuzemenu samengesteld dat per gang aan alle gasten tegelijk wordt uitgeserveerd. Iedere gast maakt per gang een eigen keuze en de keuzes worden aan één keer doorgegeven aan onze bediening. Dit menu is zeer geschikt voor wat grotere gezelschappen omdat iedereen eigen gerechten kan kiezen en het eten toch tegelijk uitgeserveerd wordt aan iedereen. Het biedt dus net wat meer structuur dan onze andere menu-opties.

Tasting Experience

U kunt hierbij 2,5 uur gerechten bestellen van onze à la carte kaart. Let erop dat sommige gerechten een toeslag hebben. U kunt per ronde één gerecht per persoon bestellen en de gerechten worden uitgeserveerd wanneer de bereiding klaar is. Groepen vanaf 7 personen in overleg een aangepast menu.

Pick & Mix Menu 

Dit zijn ook wel de bestsellers van onze kaart! U kunt zelf kiezen welk gerecht u per gang wilt en dus zelf het 5-gangen menu samenstellen i.p.v. een vooraf samengesteld keuzemenu. Alle keuzes worden in één keer doorgegeven aan onze bediening en worden uitgeserveerd wanneer de bereiding klaar is. Sommige gerechten hebben een kleine toeslag.

*De nieuwe menukaart gaat in vanaf 21 mei. Het kan dus zijn dat er een aantal gerechten anders zijn als u eerder dan 21 mei bij ons komt dineren.

Lunch Menu  

Ons lunchmenu bestaat uit diverse broodjes, salades of poké bowls. De gerechten van de lunchkaart zijn te bestellen vanaf 12:00 tot 14:30 s’middags. 

3-Gangen Lunch Menu

Verder hebben we de optie om te kiezen voor een 3-gangen lunch. Het menu heeft een leuke opbouw waarbij u voor gang 1 kunt kiezen voor één van onze streetfood gerechten, voor gang 2 kunt u kiezen voor een heerlijke poké bowl of belegd broodje, voor gang 3 kunt u een dessert kiezen.  

Daarnaast kunt u ook genieten van diverse borrelhapjes die makkelijk te delen zijn met het gezelschap. De borrelhapjes kunnen besteld worden tot 21:00. Deze gerechtjes kunt u terugvinden op ons lunch menu hierboven.

* Wilt u komen lunchen met een groep van 10 personen of meer op dinsdag, woensdag of donderdag? Neem dan contact met ons op. Op dinsdag, woensdag en donderdag nemen wij alleen groepen aan voor 10 of méér personen voor de lunch. Mochten er andere vragen of verzoeken zijn raden wij aan om per mail of telefonisch contact op te nemen met ons. Wij denken graag met u mee!Restaurant The Good Food is de beste plek van Nieuwegein (en omgeving) voor een heerlijke High Tea. Dat durven wij met een gerust hart te zeggen. Alles is huisgemaakt van verse ingrediënten. 

Bij binnenkomst serveren wij een dim-sum mix, een samenstelling van verschillende Aziatische hapjes. Daarna kunt u samen met het gezelschap kiezen voor 3 soorten beleg. Iedereen krijgt 3 broodjes per persoon. Daarnaast krijgt u huisgemaakt zoetigheden, die wij met liefde maken.

Hartig en zoet genieten doet u bij The Good Food. Mocht u met meer dan 15 personen willen reserveren? Neem dan via mail of telefonisch contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

High Tea Menu

Yakitori Spiesjes

Pulled chicken Loempia's

Tempura Prawns

Japanse Gyoza

Indische Sate

Spekkoek