Ontdek onze gerechten!

Ons Menu.

Wij serveren onze gerechten een voor een, bestel daarom gerust per portie en tussendoor steeds opnieuw. Denk aan drie gerechten per persoon.

Streetfood!

Wij hebben streetfood uit veel verschillende streken van de wereld.
Al onze gerechten hebben een Aziatische twist.

Bekijk hier onze menu kaarten!

Elke dinsdag tot en met zondag geniet je vanaf 17:00 uur bij restaurant The Good Food van een heerlijk diner.

Ons concept is shared dining, het is daarom aan te raden te gerechtjes te delen
en van alles wat te proeven, maar u kunt uiteraard ook ieder voor zich bestellen. Zo komt ongeveer 3 à 4 gerechtjes overeenkomt met een normaal hoofdgerecht.

Bent u gewend om te dineren met een voor-, hoofd-, en nagerecht dan komt u wellicht op meer gerechtjes. Wij adviseren per ronde één gerechtje per persoon te bestellen, dan merkt u vanzelf wanneer u genoeg gerechtjes op heeft.

Tip: Onze warme gerechten zijn wat kruidiger van smaak (niet pittig). Het is aan te raden deze bijvoorbeeld als derde gerecht te bestellen, omdat deze de smaak van andere gerechten kunnen beïnvloeden.

A la Carte Menu

Elke dinsdag tot en met zondag geniet je vanaf 17:00 uur bij restaurant The Good Food van een heerlijk onbeperkt diner.

Als u kiest voor de Tasting Experience (onbeperkt eten) dan kunt u 2,5 uur lang gerechten bestellen van de onbeperkt kaart. Hiervoor wordt een vaste prijs gehanteerd van €38,50 per persoon.

Bij deze prijs is exclusief drank en desserts. Als u gebruik maakt van het onbeperkt concept dan kunt u 1 gerecht per ronde per persoon bestellen. Wij komen nadat u het gerecht heeft genuttigd weer langs voor de volgende ronde. Ook serveren wij gezien onze prijsstelling alleen kraanwater bij een fles wijn.

Tasting experience menu

Voor tijdens de lunch of borrel kunt u genieten van diverse broodjes en salades. Buiten onze lekkere broodjes en salades
kunt u ook genieten van diverse hapjes. Deze hapjes kunt u zien als kleine streetfood gerechten die u kunt delen met uw gezelschap.
U kunt dan ook gebruik maken van de lunch tussen 12:00 en 14:30 op dinsdag en vrijdag tot zondag. De borrelkaart kan tot 21:00 besteld worden.

* Wilt u komen lunchen met een groep van 10 personen of meer op woensdag of donderdag? Neem dan contact met ons op. Wij nemen op woensdag en donderdag voor de lunch alleen groepen aan voor 10 of meer personen.

Lunch Menu

Restaurant The Good Food is de beste plek van Nieuwegein (en omgeving) voor een heerlijke High Tea. Dat durven wij met een gerust hart te zeggen. Eigen huisgemaakte en verse gerechten. 

Wij serveren namelijk heerlijke hartigheden als starter. Na de starter kunt u genieten van de huisgemaakte zoetigheden en sandwiches, die wij met liefde maken.  

Hartig en zoet genieten doe je bij The Good Food. Wij heten ieder gezelschap, van groot tot klein, van harte welkom met deze huisgemaakte gerechten. Mocht u met meer dan 15 personen willen reserveren? Neem dan via mail of telefonisch contact met ons op.

High Tea Menu

Elke dinsdag tot en met zondag geniet je vanaf 17:00 uur bij restaurant The Good Food van een heerlijk diner.

Buiten onze a la carte menu en tasting experience menu bieden we ook een samengesteld 5-gangen menu aan. Bij dit menu kunt uit voor gang 1 t/m gang 4 een keuze maken uit een kleine selectie. En als laatste gang kunt u genieten van ons grand dessert, een selectie van al onze huisgemaakte zoetigheden.

Bekijk het menu

Yakitori Spiesjes

Pulled chicken Loempia's

Tempura Prawns

Japanse Gyoza

Indische Sate

Spekkoek