Avondje genieten!

Saté Sunday

Kom in de wereld van de verschillende soorten saté

Restaurant The Good Food presenteert de speciale saté sunday avond. Laat uw smaakpapillen verwennen door zelfgemaakte soorten saté.

 

We serveren soorten saté die je zelf niet snel zal maken en daarom laten we u die graag proeven. Zo hebben wij bijvoorbeeld saté Udang, een saté stokje met garnalen. Tijdens saté sunday hebben wij de lekkerste huisgemaakte saté in huis! Natuurlijk zijn onze eigen specialiteiten dus de satay indo style en de yakitori spiesjes ook te bestellen. Mocht u liever vegetarisch dineren is dit natuurlijk ook mogelijk.

 

Mis deze kans niet ! We weten zeker dat tussen alle verschillende soorten saté iets lekkers zit voor je!

 

Meer informatie

Op zondag 25 augustus bent u vanaf 17:00 uur welkom in in de wereld te stappen van de verschillende soorten saté. De saté kunnen jullie buiten onze kaart bestellen en lekker opeten op ons terras aan het water of in ons gezellige restaurant. 

De prijs voor de onbeperkt Saté Sunday is :
€38,50 per persoon

Reserveer met de code: ACTIESATE en ontvang het menu van €38,50 voor €28,50  per persoon!

Kan je helaas niet op zondag 25 augustus? Bekijk hieronder de volgende data:
Saté Sunday Winter editie datum: zondag 24 november 2024

 

 

Previous
Next

Liever thuis genieten van onze saté?

Buiten ons restaurant komen wij ook graag bij u thuis of op een specifieke locatie. Wilt u thuis of op locatie genieten van onze Aziatische keuken? Of van speciale saté zoals tijdens onze saté sunday? Wij komen graag bij u op locatie. Catering op locatie vanaf 10 personen zijn op aanvraag te boeken. Kom hieronder met ons in contact of bekijk de mogelijkheden op onze catering pagina.