Avondje genieten!

Bingo Night

Bingo Avond

Zondag 20 oktober, de leukste avond uit vol gezelligheid en glamour voor alle bingo-liefhebbers! Met prachtige prijzen, de gehele avond live entertainment en nog veel meer!

Vanaf 17:00 is restaurant The Good Food al open en is het mogelijk om alvast een drankje van te voren te komen drinken. Inloop is vanaf 17:00 al mogelijk maar we beginnen om 18:00 met de eerste gang eten. Iedereen wordt om deze reden om 17:45 verwacht.

Update: er zijn momenteel nog 5 tafels beschikbaar, dus wees snel als je nog een tafel wil reserveren.

 

Prijzen

Maak de bingo nog spannender met prijzen die wij nog nooit eerder hebben gehad! Of je nu een doorgewinterde bingo-speler bent of voor het eerst meedoet, iedereen is van harte welkom en maakt evenveel kans op onze prijzen. 

Nu snappen wij natuurlijk ook dat jullie ook erg nieuwsgierig geworden zijn naar de prijzen er te winnen zijn op deze avond, daarom alvast een kleine sneek-peek van een aantal prijzen die te winnen zijn.

Een aantal voorbeelden van prijzen die te winnen zijn de gehele avond zijn een jaar gratis uit eten bij The Good Food*, vleesrollades van de slager, luxe wijn pakketten, een bioscoop/ bak- en sushi pakket, en een Chanel beautypakket. Natuurlijk zijn er ook een tal van andere leuke prijzen te winnen. 

Het jaar gratis diner is te winnen tijdens de SUPERRONDE!

*Wint u het jaar gratis dineren, dan zitten hier nog een aantal regels aan verbonden:

  • U kunt elke kalendermaand ter waarde van €100 dineren.
  • Komt u 1 maand niet? Dan kan dit helaas niet opgespaard worden.
  • Het geldt niet op feestdagen of speciale eventdagen (kerst, pasen, sushi workshop etc.)
  • Niet in te leveren met lunch of high tea.

 

Meer informatie

Op zondag 20 oktober bent u vanaf 17:00 uur welkom in ons restaurant en is het mogelijk om alvast een drankje van te voren te komen drinken. Inloop is vanaf 17:00 al mogelijk maar we beginnen om 18:00 met de eerste gang. Iedereen wordt om 17:45 uur verwacht.

Tijdens deze Bingo Night geniet u zowel van een gezellige bingo avond als van een heerlijk 4-gangen diner. De gerechten van het 4-gangen diner zullen na elke ronde uitgeserveerd worden. Er zal een menu opgesteld worden en daaruit zal u verschillende gerechten kunnen kiezen

De kosten voor het 4-gangendiner en 3 gratis bingokaarten zijn:
€42,50 per persoon.

 

Previous
Next

Uitleg loten bingo

 U ontvangt 3 bingo kaarten, 1 kaart per ronde (bij de prijs inbegrepen). 

Optioneel: we bieden een superronde aan met exclusievere prijzen.

Extra loten kosten:

  • €2,50,- voor extra bingokaart (opbrengst goede doel)
  • €5,- voor heel boekje (opbrengst goede doel)
  • €10,- per superronde lootje (opbrengst goede doelen)