Avondje genieten!

Winter Saté Sunday

Kom in de wereld van de verschillende soorten saté

Restaurant The Good Food presenteert de speciale saté sunday avond. Laat uw smaakpapillen verwennen door zelfgemaakte soorten saté.

 

Saté soorten die je zelf niet snel zal maken. We nemen je dan ook mee in de wereld van de verschillende soorten saté. Kom een saté met garnalen proeven, ook wel de saté udang genoemd. Of liever een vegetarische saté? Die gemaakt is van tempeh. Of toch liever een saté waar je wellicht nog nooit van hebt gehoord, zoals saté udang, dat is gemaakt van gamba’s. We hebben het tijdens onze saté sunday allemaal in huis! Zelfs onze eigen specialiteiten de satay indo style en yakitori spiesjes zijn ook te bestellen deze avond.

 

Mis deze kans niet om een nieuwe culinaire keuken te ontdekken. We weten zeker dat tussen alle verschillende soorten saté iets lekkers zit voor je!

 

Meer informatie

Op zondag 21 april ben je vanaf 17:00 uur welkom in in de wereld te stappen van de verschillende soorten saté. De saté kunnen jullie buiten onze kaart bestellen en lekker opeten op ons terras aan het water of in ons gezellige restaurant. 

De kosten voor de onbeperkt Saté Sunday bedraagt :
€38,50 per persoon

Reserveer met de code: ACTIESATE en ontvang het menu van €38,50 voor €28,50  per persoon!

Kan je helaas niet op zondag 21 april? Bekijk hieronder de volgende data’s:
Saté Sunday datum: zondag 25 augustus 2024
Saté Sunday Winter editie datum: zondag 24 november 2024

 

 

Previous
Next

Liever thuis genieten van onze saté?

Buiten ons restaurant komen wij ook graag bij u thuis of op een specifieke locatie. Wilt u thuis of op locatie genieten van onze Aziatische keuken? Of van speciale saté zoals tijdens onze saté sunday? Wij komen graag bij u op locatie. Catering op locatie vanaf 10 personen zijn op aanvraag te boeken. Kom hieronder met ons in contact of bekijk de mogelijkheden op onze catering pagina.