Een middagje uit!

Sushi workshop

Ontdek de ins en outs van de sushi wereld!

Leer de basisprincipes van sushi maken, ontdek de juiste smaakcombinaties en maak gebruik van verse ingrediënten, terwijl je de rol- en snijtechnieken leert van onze sushi-chef. In 2 uur tijd nemen we je stap voor stap mee in het maakproces. Om 12:00 start de workshop in ons restaurant. 

 

We nemen je mee aan de hand van een presentatie waarin de geschiedenis van sushi en diverse sushi feiten worden verteld. Leer meer over waar sushi vandaan wordt, welke ingrediënten er worden gebruikt en welke soorten sushi’s er nu daadwerkelijk zijn.

 

Aan het einde van de workshop neem je niet alleen een schat aan kennis mee naar huis, maar ook de sushi die je zelf hebt gemaakt. Mis deze kans niet om een nieuwe culinaire vaardigheid te ontdekken. 

Meer informatie

We leren jou in een twee uur durende workshop de basics, gebruik van verse ingrediënten, de smaakcombinaties tussen vis, vlees en vegetarisch en natuurlijk hoe je de sushi moet rollen en snijden.

Per persoon gaan we 2 sushi rollen maken, je mag zelf kiezen welke soort sushi je wilt. Dit kan er een zijn met crispy chicken, met garnaal, vegetarisch of zalm. De sushi die je rolt mag je uiteraard of meteen opeten of meenemen naar huis.

De kosten voor de sushi workshop bedraagt per persoon €35,-
Vooraf reserveren en ticket kopen is verplicht. Vol=Vol!

*Wil je in de avond blijven eten, na de workshop? Dan krijg je 10% korting op de rekening. 

Previous
Next

Prive workshop aanvragen

Sushi maken is de ideale bezigheid voor een vriendinnenmiddag, bedrijfsuitje, verjaardag- of vrijgezellenfeest. Ervaar het plezier en de voldoening tijdens een gezellige privé sushi workshop. Deze zijn op aanvraag te boeken.