Heerlijk eropuit

Bingo Avond

Een echte vriendinnen avond

Zondag 23 juni, de leukste avond uit vol gezelligheid en glamour voor alle bingo-liefhebbers! Met prachtige prijzen, de gehele avond live entertainment en nog veel meer!

Vanaf 17:00 uur is restaurant The Good food al open en is het mogelijk om alvast een drankje van te voren te komen drinken. Inloop is vanaf 17:00 al mogelijk maar we beginnen om 18:00 met het eerste gang. Iedereen wordt om 17:45 uur verwacht. 

Voor de bingo avond is een reservering maken nodig! Vol = Vol!

Meer Informatie

De Bingo Night bij The Good Food is hét uitje voor jou en je vriendinnen! Om 18:00 begint de avond waarin je prachtige prijzen kunt winnen. Tevens kun je mee doen met de superronde en maak je kans op fantastische exclusieve prijzen!

De avond zullen we beginnen met het eerste gerecht van het 4-gangen diner. Na het eerste gerecht beginnen we met de bingo. Het diner loopt gedurende de bingo door. Na elk gerecht spelen we weer een ronde. 

Het diner begint om 18:00 uur, dus we verwachten altijd dat iedereen er rond 17:45 uur is. Rond 22:30 is de avond afgelopen. 

Parkeren kan bij ons voor de deur of om de hoek en is geheel gratis. Buiten het diner en de bingo, zal er ook gezellige muziek en entertainment plaatsvinden.

Uitleg loten en diner

Tijdens deze Bingo Night geniet u zowel van een gezellige bingo avond als van een heerlijk 4-gangen diner. De gerechten van het 4-gangen diner zullen na elke ronde uitgeserveerd worden. 

De kosten voor het 4-gangendiner en 3 gratis bingokaarten bedraagt:
€42,50 per persoon.

Verder kunt u voor de bingo extra loten kopen maar ook voor de superronde aan het eind van de avond. Tijdens de superronde zijn exclusievere prijzen te winnen dan bij de normale rondes.

Extra loten kosten:

  • €2,50,- voor extra bingokaart (opbrengst goede doel)
  • €5,- voor heel boekje (opbrengst goede doel)
  • €10,- per superronde lootje (opbrengst goede doel)

Kan je helaas niet op zondag 23 juni? Bekijk hieronder de volgende reguliere bingo data’s:
Bingo Night datum: zondag 8 oktober 2024
Speciale editie: Christmas Bingo datum: zondag 15 december 2024