Vier bij ons

Kerst
2023

Eerste en Tweede Kerstdag bij The Good Food

Op maandag 25 en dinsdag 26 december, de gezelligste en liefdevolle feestdagen van het jaar. Voor veel families is Kerst de leukste en mooiste tijd om samen te komen met familie. De hele familie komt bij elkaar en de avond draait om samenkomen, lekker eten, gezelligheid en tijd doorbrengen met je geliefden. En waar kan dat nu beter dan bij The Good Food? Een sfeervol restaurant gelegen in het midden van Nederland.

Kerst is hét uitje voor jou en je familie! Laat u tijdens de Kerst volledig in de watten leggen. U kunt met een gerist hart de feestdagen in en genieten van alle gezelligheid.

Voor de kinderen is er een hoekje waar ze kerstfilms kunnen kijken, kleurplaten en spelletjes kunnen pakken. 

Parkeren kan bij ons voor de deur of om de hoek en is geheel gratis. Buiten het diner en de bingo, zal er ook gezellige muziek en entertainment plaatsvinden.

Reserveer uw tafel snel!
Vol = Vol!

Eerste Kerstdag

Beleef een bijzondere kerst bij The Good Food. Kom gezellig langs met familie of vrienden en geniet van een heerlijke brunch of diner voor het ultieme kerstgevoel. Heeft uw gezelschap dieetwensen of allergieën? Neem contact op, wij regelen het graag voor u.

Brunch 
U kunt zo aanschuiven bij ons kerstbuffet, wat een flink aantal uren in de keuken kan besparen.  Bovendien is er voor iedereen meer dan genoeg en hebben we overal aan gedacht, zelfs de kleintjes! Van heerlijke koude voorgerechten en salades tot warme gerechten met heerlijke vlees, vis en vegetarische lekkernijnen. En niet te vergeten, voor de kleintjes serveren we ook speciale gerechten. 

Brunch prijzen
Volwassenen: €27,50,- (drank niet inbegrepen)
Kinderen van 3 tot 11 jaar €11,50
Kinderen van 0 tot 3 jaar (gratis)

Diner
Een heerlijk 5-gangen diner waarbij je per gang kan kiezen uit diverse gerechten. Als laatste gang krijgt u al onze huisgemaakte zoetigheden geserveerd. 

Diner prijzen 
Volwassenen: €55,(Met code ‘vroegboekkorting’ 47,50)
Kinderen t/m 11 jaar: €27,50,- (of een kindermenu voor €12,50,- als 5-gangen te veel is)

Voor kinderen is een speciaal kindermenu met entertainment zoals bingo, brownie bakken en film kijken.

Tweede Kerstdag

Op Tweede Kerstdag serveren wij in ons restaurant alleen in de avonden een heerlijk diner. Een echt kerstdiner waar je geen nee tegen wilt zeggen! Van vlees gerechten, vis gerechten en ook vegetarische gerechten. Andere dieetwensen of allergieën? Neem contact op, wij regelen het graag voor u.

Diner 
Een heerlijk 5-gangen diner waarbij je per gang kan kiezen uit diverse gerechten. Als laatste gang krijgt u al onze huisgemaakte zoetigheden geserveerd. 

Diner prijzen
5-gangen diner volwassenen: €55,-
(Met code ‘vroegboekkorting’ €47,50).

Voor kinderen is een speciaal kindermenu met entertainment zoals bingo en kookworkshop.