Avondje genieten!

Japanse avond

Kom in de wereld van de Japanse gerechten

Restaurant The Good Food presenteert de speciale Japanse avond. Laat uw smaakpapillen verwennen door de verschillende Japanse gerechten die je de echte Japanse cultuur laat proeven.

 

Als streetfoodrestaurant nemen we je graag mee in de wereld van de Japanse gerechten. Zo begint onze dag met een sushi workshop door onze sushi-kok. Waarbij je alle ins- en outs krijgt te leren over de sushi, waarna we in de avond de gasten onderdompelen in de Japanse diner gerechten.

 

Mis deze kans niet om een nieuwe culinaire keuken te ontdekken. We weten zeker dat tussen alle verschillende soorten Japanse gerechten iets lekkers zit voor je!

 

Meer informatie

Op zondag 22 oktober ben je vanaf 17:00 uur welkom in in de wereld te stappen van de verschillende soorten Japanse gerechten. De Japanse gerechten kunnen jullie buiten onze kaart bestellen en lekker opeten op ons terras aan het water of in ons gezellige restaurant. 

Prijs per persoon: €29,50 voor onbeperkt genieten van de Japanse kaart.

Kan je helaas niet op zondag 22 oktober? Bekijk hieronder de volgende data’s:
Japanse avond datum: zondag 28 januari 2024
Japanse avond datum: zondag 26 mei 2024
Japanse avond datum: zondag 29 september 2024

Previous
Next

Japanse avond voor uw volgende bedrijfsuitje?

Buiten ons restaurant komen wij ook graag bij u thuis of op een specifieke locatie. Wilt u thuis of op locatie genieten van een speciale Japanse keuken? Wij komen graag bij u op locatie. Catering op locatie vanaf 10 personen zijn op aanvraag te boeken. Kom hieronder met ons in contact of bekijk de mogelijkheden op onze catering pagina.