Avondje genieten!

Japanse avond

Kom in de wereld van de Japanse gerechten

Restaurant The Good Food presenteert de speciale Japanse avond. Laat uw smaakpapillen verwennen door de verschillende Japanse gerechten die je de echte Japanse cultuur laat proeven.

 

Als streetfoodrestaurant nemen we je graag mee in de wereld van de Japanse gerechten. Zo begint onze dag met een sushi workshop door onze sushi-kok. Waarbij je alle ins- en outs krijgt te leren over de sushi, waarna we in de avond de gasten onderdompelen in de Japanse diner gerechten.

 

Mis deze kans niet om een nieuwe culinaire keuken te ontdekken. We weten zeker dat tussen alle verschillende soorten Japanse gerechten iets lekkers zit voor je!

 

Meer informatie

Op zondag 28 januari ben je vanaf 17:00 uur welkom in in de wereld te stappen van de verschillende soorten Japanse gerechten. De extra Japanse gerechten kunnen jullie buiten onze onbeperkt kaart bestellen en lekker opeten op ons terras aan het water of in ons gezellige restaurant. 

Prijs per persoon: €38,50 voor onbeperkt genieten van de Japanse kaart

Vroegboekkorting prijs per persoon: €29,50 voor onbeperkt genieten van de Japanse kaart (tot 24-01-24 te boeken)


Japanse avond voor uw volgende bedrijfsuitje?

Buiten ons restaurant komen wij ook graag bij u thuis of op een specifieke locatie. Wilt u thuis of op locatie genieten van een speciale Japanse keuken? Wij komen graag bij u op locatie. Catering op locatie vanaf 10 personen zijn op aanvraag te boeken. Kom hieronder met ons in contact of bekijk de mogelijkheden op onze catering pagina.

Previous
Next