26 juli

Mexicaanse Avond

MEXICAANSE AVOND

 Na een aantal succesvolle Mexicaanse avonden in ons restaurant hebben we besloten een nieuwe datum te prikken voor een gezellige avond met wat extra Mexicaanse invloeden. Zet je sombrero alvast op en laat je verassen met heerlijke Mexicaanse specials. Natuurlijk kan een shotje tequila bij binnenkomst niet ontbreken op deze leuke avond. Zet de datum alvast in de agenda, want dit gaat een gezellige avond worden die je niet wilt missen!
 

 

MENU

De Mexicaanse kaart zal een toevoeging zijn op onze huidige menukaart. Er is een losse kaart gemaakt voor de specials van de Mexicaanse avond en deze kaart kunt u hieronder bekijken! Het aanbod gaat van heerlijke zelfgemaakte nacho’s tot faijtas gemaakt van verse ingrediënten. Het is dus een avond waar u extra veel keuze zal hebben!KOSTEN DINER

De prijs voor onbeperkt diner (normale kaart + Mexicaanse specials) bedraagt €44,50. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om de Mexicaanse gerechten los te bestellen en dus per gerechtje te betalen.

Reserveert u voor 22 juli? Dan kunt u gebruik maken van de vroegboekkorting deal!

U kunt komen eten voor €38,50 i.p.v. €44,50. Het is belangrijk om de actiecode "NachosGoodFood" in het opmerkingenveld te benoemen om gebruik te maken van de actie.                                                     

VOL = VOL en daarom handig om een reservering te maken!

Previous
Next

RESERVEREN

Reserveren kunt u makkelijk en snel doen door het formulier hieronder in te vullen! Zijn er andere vragen of dingen die u graag persoonlijk met ons wilt bespreken? Dan kan dit natuurlijk! Bel ons gerust.