Fiesta!

Mexican Night

Kom in de wereld van de Mexicaanse gerechten

Restaurant The Good Food presenteert de speciale Mexicaanse avond. Laat uw smaakpapillen verwennen door de verschillende Mexicaanse gerechten die je de echte Mexicaanse cultuur laat proeven.

 

Als streetfood restaurant nemen we je graag mee in de wereld van de Mexicaanse gerechten. Zo heb je een gezellige avond waar verse Mexicaanse gerechten worden geserveerd, maar ook Mexicaanse sferen zijn. Van Mexicaanse muziek, tot Mexicaanse gerechten.

 

Mis deze kans niet om een nieuwe culinaire keuken te ontdekken. We weten zeker dat tussen alle verschillende soorten Mexicaanse gerechten iets lekkers zit voor je!

 

Meer informatie

Op zondag 25 februari ben je vanaf 17:00 uur welkom in in de wereld te stappen van de verschillende soorten Mexicaanse gerechten. De extra Mexicaanse gerechten kunnen jullie buiten onze onbeperkt kaart bestellen en lekker opeten op ons terras aan het water of in ons gezellige restaurant. 

Prijs per persoon: €42,50 voor onbeperkt genieten van de Mexican kaart

Vroegboekkorting prijs per persoon: €36,50 voor onbeperkt genieten van de Mexicaanse kaart (boek met Mexican-actie en ontvang de korting!)

Kan je helaas niet op zondag 25 februari? Bekijk hieronder de volgende data’s:
Mexican avond datum: zondag 28 juli 2024
Mexican avond datum: zondag 27 oktober 2024

Previous
Next

Gezellige avond voor uw volgende bedrijfsuitje?

Buiten ons restaurant komen wij ook graag bij u thuis of op een specifieke locatie. Wilt u thuis of op locatie genieten van een speciale Aziatische keuken? Wij komen graag bij u op locatie. Catering op locatie vanaf 10 personen zijn op aanvraag te boeken. Kom hieronder met ons in contact of bekijk de mogelijkheden op onze catering pagina.