Avond van de liefde

Valentijnsdag

Love is in the air!

14 februari is de dag van de liefde, wie wilt deze dag nou missen? Het is het ideale moment om er romantisch op uit te gaan met je geliefde.


En wat is nou meer romantischer dan uit eten gaan op Valentijnsdag. Het is tenslotte de dag waar we wat meer stil staan bij de liefde. En romantisch dineren hoort hier zeker bij! En waar kan je dat het beste doen? Bij Restaurant The Good Food. 

 

Meer informatie

Een uitgebreid 4-gangen diner is een ideale verrassing om cadeau te geven aan je geliefde. Speciaal voor Valentijn is er een romantisch 4-gangen diner samengesteld door onze chef-kok, waarbij ‘samen’ delen centraal staat. Liefde gaat tenslotte door de maag. 

Prijs per persoon: €39,50
Vroegboekkorting prijs per persoon: €34,50 (reserveer met ‘love-actie’ en krijg deze korting!).

Romantisch cadeau geven?

Kunt u niet met uw geliefde een avondje uit op Valentijnsdag maar wilt u ook niet met legen handen aankomen?

U kunt natuurlijk kiezen voor een cadeaukaart als verrassing voor uw geliefde, zodat u op een ander moment romantisch kan dineren.

U kunt ‘s avonds aanschuiven in ons restaurant voor een heerlijk romantisch diner of kom gezellig High-Tea’en. En heeft u al nagedacht over een cadeaubon voor een speciale thema-avond? Zoals onze Mexicaanse avonden of de Japanse avonden. Een speciale avond, voor een speciaal persoon, jouw geliefde. 

Previous
Next

Speciale avond voor uw volgende bedrijfsuitje?

Buiten ons restaurant komen wij ook graag bij u thuis of op een specifieke locatie. Wilt u thuis of op locatie genieten van een speciale Aziatische keuken? Wij komen graag bij u op locatie. Catering op locatie vanaf 10 personen zijn op aanvraag te boeken. Kom hieronder met ons in contact of bekijk de mogelijkheden op onze catering pagina.