Vier bij ons

Pinksteren

Eerste en Tweede Pinksterdag bij The Good Food

Op zondag 19 mei en maandag 20 mei is het weer Pinksterweekend. Voor veel families is Pinksteren een leuke en mooie tijd om samen te komen met familie. En waar kan dat nu beter dan bij The Good Food? Een sfeervol restaurant gelegen in het midden van Nederland.

Met Pinksteren bieden wij op beide dagen een 3-gangen lunch aan. Voor diner hebben we meerdere opties die u kunt terugvinden onder het kopje menu op onze website.

Parkeren kan bij ons voor de deur of om de hoek en is geheel gratis. Hoe fijn is dit?

Reserveer uw tafel snel!
Vol = Vol!

3-GANGEN LUNCH

Beleef een gezellig Pinksterweekend bij The Good Food. Kom gezellig langs met  je moeder of natuurlijk met familie of vrienden en geniet van een heerlijke lunch. Heeft uw gezelschap dieetwensen of allergieën? Neem contact op, wij regelen het graag voor u.

3-gangen lunch
Het menu heeft een leuke opbouw waarbij u voor gang 1 kunt kiezen voor één van onze streetfood gerechten, voor gang 2 kunt kiezen voor een heerlijke poké bowl of belegd broodje, en voor gang 3 krijgt u een heerlijk moederdag dessert om te delen. Voor de kleintjes hebben we uiteraard ook een kinderkaart met verschillende lekkere gerechten.

Aanvang tussen 12:00 en 13:00 

Prijzen
Nu voor €29,50,- per persoon (drank niet inbegrepen)

Dineren Pinksteren

Met Pinksteren serveren wij in ons restaurant in de avonden onze eigen heerlijke dinerkaart.

Wil je uitgebreid tafelen? Dan kunt u genieten van ons heerlijke 5-gangen diner waarbij je per gang kan kiezen uit diverse gerechten. Als laatste gang krijgt u al onze huisgemaakte zoetigheden geserveerd. 

Of liever een paar gerechten op tafel om te borrelen met een drankje erbij? Ook dat kan! Bestel onze gerechten los van onze à la carte kaart

Of dacht je toch meer aan een tasting experience waarbij je 2,5 uur van onze onbeperkt kaart kan eten voor €38,50 p.p. 

Bij restaurant The Good Food is het allemaal mogelijk! Reserveer je tafel snel voor Pinksteren!