Vier bij ons

Pinksteren

Eerste en Tweede Pinksterdag bij The Good Food

Op zondag 19 en maandag 20 mei, het leuke pinksterweekend van het jaar 2024. Voor veel families is Pinksteren een leuke en mooie tijd om samen te komen met familie. De hele familie komt bij elkaar en de dag draait om samenkomen, lekker eten, gezelligheid en tijd doorbrengen met je geliefden. En waar kan dat nu beter dan bij The Good Food? Een sfeervol restaurant gelegen in het midden van Nederland.

Pinksteren is hét uitje voor jou en je familie! Laat u tijdens Pinksteren volledig in de watten leggen. U kunt met een gerust hart dit weekend genieten van alle gezelligheid.

Parkeren kan bij ons voor de deur of om de hoek en is geheel gratis. Hoe fijn is dit?

Reserveer uw tafel snel!
Vol = Vol!

Pinkster brunch

Beleef een gezellige Eerste en Tweede Pinksterdag bij The Good Food. Kom gezellig langs met familie of vrienden en geniet van een heerlijke brunch of diner voor het ultieme Pinkster gevoel. Heeft uw gezelschap dieetwensen of allergieën? Neem contact op, wij regelen het graag voor u.

Brunch 
U kunt zo aanschuiven bij ons Pinkster buffet, wat een flink aantal uren in de keuken kan besparen. Bovendien is er voor iedereen meer dan genoeg en hebben we overal aan gedacht, zelfs de kleintjes! Van heerlijke koude voorgerechten en salades tot warme gerechten met heerlijke vlees, vis en vegetarische lekkernijnen. En niet te vergeten, voor de kleintjes serveren we ook speciale gerechten. 

Aanvang tussen 11:30 en 13:00 – Eindtijd 15:00

Brunch prijzen
Volwassenen: €29,50,- (drank niet inbegrepen)
Kinderen van 3 tot 11 jaar €17,50
Kinderen van 0 tot 3 jaar (gratis)

Dineren Pinksteren

Op Eerste- en Tweede Pinksterdag serveren wij in ons restaurant in de avonden onze eigen heerlijke dinerkaart.

Wil je uitgebreid tafelen? Dan kunt u genieten van ons heerlijke 5-gangen diner waarbij je per gang kan kiezen uit diverse gerechten. Als laatste gang krijgt u al onze huisgemaakte zoetigheden geserveerd. 

Of liever een paar gerechten op tafel om te borrelen met een drankje erbij? Ook dat kan! Bestel onze gerechten los van onze a la carte kaart

Of dacht je toch meer aan een tasting experience waarbij je 2,5 uur van onze onbeperkt kaart kan eten voor €38,50 p.p. 

Bij restaurant The Good Food is het allemaal mogelijk! Reserveer je tafel snel voor Eerste of Tweede Paasdag.