Vier bij ons

VADERDAG

VADERDAG!

Op zondag 16 juni is het weer vaderdag! De dag je je vader extra in het zonnetje kan zetten. Speciaal voor deze dag hebben we een heerlijk 5-gangen mannen menu samengesteld met extra vleesgerechten, perfect om alle vaderfiguren te laten genieten van een avond vol verwennerij en gezelligheid.

 

Ons restaurant is gelegen in Vreeswijk, het pittoreske dorpje van Nieuwegein.  Als het lekker weer is kunt u ook bij ons komen genieten op ons leuke terras gelegen aan het water.

Komt u met de auto? Parkeren kan bij ons voor de deur of om de hoek en is geheel gratis. Hoe fijn is dat?

Reserveer uw tafel snel!

Vol = Vol!

5-GANGEN DINER

Beleef een gezellige vaderdag bij The Good Food. Kom gezellig langs met  je vader/ vaderfiguur of natuurlijk met familie of vrienden en geniet van een heerlijk diner bij ons in het restaurant. Heeft uw gezelschap dieetwensen of allergieën? Neem dan even contact met ons op, wij geven u vaak advies en regelen het graag voor u.

5-Gangen Menu
Het menu heeft een leuke opbouw waarbij u voor gang 1 en 2 kunt kiezen uit de eerste kolom met gerechten. Dit zijn gerechten die of koud zijn of meer dienen als ‘voorgerecht’, voor zowel gang 1 en gang 2 kunt u hiervan één gerecht kiezen. Voor gang 3 en 4 hebben wij een samenstelling van gerechten gemaakt in de tweede kolom. Dit zijn gerechten die warm zijn en daardoor lekkerder zijn om te eten wat later in het diner. Gang 5 is uiteraard een dessert, waarbij u kunt kiezen uit een heerlijke Spanish of Irish coffee of een lekker dessert.

Prijs menu:
€38,50,- per persoon (drank niet inbegrepen)